www.parduoda.info

Skelbimas

Kompanija Lamit

Skelbimo nr. 48124, įdėtas 2011-02-22 · Perskaitė:

Mes teikiame modernias technologijas, palydovinį plačiajuostį internetą, virtualų privatų tinklą ( VPN) per palydovą, vaizdo stebėjimo paslaugas bet kurioje pasaulio vietoje, balso per IP ( VoIP) komunikacijos, mobilaus ryšio sistemas per palydovą.
Esame kompanija, kurios paslaugomis naudojasi Europa, Afrika, Virurio ir Tolimieji Rytai bei Amerika. Mūsų portfelio plėtrai, net ir klientams pačiose neprieinamiausiose vietose, didžiausią įtaką turėjo jauna, novatoriška ir į ateitį žiūrinti darbuotojų komanda.
Mūsų techninės komandos dėka teikiame aukšto lygio paslaugas, garantuojame puikų funkcionavimą, taip pat mūsų įdiegtų sistemų stabilumą.
Mes garantuojame bet kokio projekto įvykdymą aukščiausiame lygyje per trumpiausią laikotarpį, tarpininkaujant mūsų tarptautiniams partneriams/pirkėjams.
Norėdami paremti pačius naujjausius projektus, mes siūlome verslo ir valdymo, technines konsultacijas IT ir telekomunikacijų srityje.
Kad mūsų siūlomos paslaugos ir sprendimai būtų labiau patikimi, mes patys sukūrėme savas programinės ir techninės įrangos platformas, kurios šiuo metu taikomos ir ateityje bus taikomos tinklo aplinkoje.
Mes taip pat teikiame Tx/Rx palydovines paslaugas: TV/Transliavimo, IP Multicast, taškas į tašką, taškas į daugelį taškų ir SCPC transliacijas.

Daugiau informacijos apie įmonę rasite adresu www.lamit.ro

Kontaktai

Vardas: Lamit
Miestas: ???
Telefonas: Tel. 0040 21 335.22.06 Tel. 0040 21 337.03.45 Tel / Fax: 0040 21 335.08.74
Tinklapis: www.lamit.ro

El. paštas:

Skelbimo adresas: http://parduoda.info/kompanija-lamit-48124.html