www.parduoda.info

Skelbimas

Garmin ASTRO220 GPS šunų sekimui

Skelbimo nr. 43290, įdėtas 2010-10-15 · Perskaitė:

Pigiai parduodama Garmin ASTRO220 GPS šunų sekimui su nuolaida.

VARLĖ Kodas:
36456



Garantijos laikotarpis:
24



kodas:
Garmin-198



Gamintojas:
GARMIN



description:
Su šia Garmin preke - DOVANA trijų žurnalų PRENUMERATA tris mėnesius. PLAYBOY, COMPUTER ACTIVE ir STUFFPavargote ieškoti savo medžioklinio šuns aukštoje žolėje arba miškuose? Dabar galite visuomet laikyti savo šunį palaidą. Pristatome Astro 220, pirmąją didelio jautrumo GPS šunų sekimo sistemą medžiotojams ir sportininkams. Tai unikali sistema, kuri parodys kur tiksliai šuo yra, net tada, kai negalima jo matyti ar girdėti. Prisek antkaklį ir medžiok.

Astro 220 sistema susideda iš ryškaus, spalvotu ekranu kišeninio GPS prietaiso ir patikimo DC 30 antkaklio. Antkaklis turi integruotą radijo siųstuvą ir specialą GPS anteną. Norėdami pradėti, tiesiog įjunkite siųstuvą ant antkaklio ir uždėkite jį ant šuns. Dabar Jūs visuomet matysite kur randasi Jūsų šuo.
Sekite savo šunį

Kas penkias sekundes DC 30 perduoda savo poziciją į nešiojamą GPS imtuvą Jūsų rankose. Jūs galite pamatyti savo dabartinę buvimo vietą ir sekti kur yra Jūsų šuo.

Astro220 gali pasigirti didelio jautrumo GPS imtuvu, kuris gali sekti šuns pozicija net tankiai apaugusiose vietovėse. Jūs galite sekti iki dešimties šunų vienu metu, iki septynių kilometrų atstumu (atstumas priklausomai nuo vietovės reljefo ir miško tankumo).

Žemėlapis - Europinis BASEMAP
Valiutų Skaičiuoklė - Nėra
Ekrano dydis, mm - 38x56
Ekrano Raiška, pix - 160x240
Ploto skaičiavimas - Yra

Kaina: 1899 EUR

Kontaktai

Miestas: Šiauliai


Skelbimo adresas: http://parduoda.info/garminastrogpssunusekimuinuolaida-43290.html