Parduodu
Skelbimų paieška

Išnuomojamas dviejų kambarių butas Dainavoje

Skelbimo nr. 39088, įdėtas: 2010-10-18 · Perskaitė: 841

Skelbimas nebegalioja.

Isnuomojamas dvieju kambariu butas puikioje vietoje Kovo -osios gatveje, Dainavoje. Butas erdvus, tvarkingas, gero isplanavimo. Butas nuomojamas su visais jame esanciais baldais.



Butas yra blokinio penkiu aukstu namo penktame aukste. Butas vidinis ir labai siltas. Namo laiptine tvarkinga, rakinama yra vieta automobiliui. Bendras plotas: kv.m. Vienas kambarys – kv.m., antras – kv.m. WC ir vonios kambarys kartu. Kambariai dideli, nepereinami.



Kambariuose yra visi gyvenimui skirti baldai: spintos, lovos, stalai. Taip pat bute yra ir buitine technika: skalbimo masina, virykle, saldytuvas. Bute sudeti plastikiniai langai, sudetas plaukiojantis parketas. Namo stogas renovuotas. Yra kabeline televizija, balkonas, rusys.



Ieskoma tvarkinga, rimta bei moki seima, jauna porele. Studentam nenuomojamas.



Jei susidomejote siuo objektu, ar noretumete suzinoti daugiau informacijos, butinai kreipkites zemiau nurodytais kontaktais.



ISNUOMOJA:

UAB “ANEKA“

Nerijus Purvinis

Mob.

El. p.: Nerijusaneka.lt



Kiti skelbimai iš kategorijos "Butai, namai"
trmpalaiketrmpalaike nuoma
nebrangiai iš nuomoju 1k.butą parai,savaitei ir ilgiau.remontas renovuotas namas reguliujamas pigus šildymas visi baldai buitinė technika kabeline-spartusis

Kiti skelbimai...

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.


  • Skelbimas įdėtas: 2010-10-18
  • Galioja: iki 2011-06-01


Kiti skelbimai: Butai, namai
Į pradžią
 


© parduoda.info - Skelbiu nemokamai
Reklamuotis nemokamai