Parduodu
Skelbimų paieška

Aš esu vienintelis, kuris nenori Balta suknelė ?

Skelbimo nr. 48802, įdėtas: 2013-04-13 · Perskaitė: 263

Skelbimas nebegalioja.

Kaip nurodyta pirmiau.
Mes labiausiai tikėtina, tuokiasi ne , ir aplink vėlai rytą . Nors tai vestuves ... man , didelis baltas chalatas netinka su aplinka / pagal situaciją .
Yra dar viena priežastis, kodėl aš ne tikrai nori didelis baltas suknelė . Aš neturiu nešioti suknelės labai dažnai, bet kai aš tai padaryti , aš visada pirkti geros kokybės . Vestuvinės suknelės atrodo per brangu už kokybę , jie yra . Aš mieliau gauti nuolatinį už tą pačią kainą , kaip vestuvių suknelė , suknelė ar suknelė , nes manau, kadkokybė būtų geriau be % antkainis " nuotakos " žymė prideda .
Iš tiesų , kiekvienas nori jaustis kaip princesė už tą dieną . Vienas iš mano firends pasiūlė , kad perkant Balta suknelė internete, kuri bus daug pigiau ir kokybiškai . Ji nupirko kelis sukneles svetainėje . Ji man pasakė, kad aš galiu pritaikyti savo dydį ir siųsti ją . Ar kas nors žino , kiek kainuoja gauti Atsižvelgdami į individualius poreikius ne vestuvinis salonas ? Ar turite kokių nors patarimų perkant užsienyje ?
Kaina traukia mane ir aš pasirinko vestuvių suknelė ir vakarinę suknelę . Bendra kaina už du suknelės yra mažesnis nei vestuvių suknelė vestuvinis salonas kainą .
Aš planuoju pirkti šį balta be petnešėlių vestuvinę suknelę .
Aš taip pat pasirinko vakarinę suknelę , ir tikimės, kadsuknelė bus su aukštos kokybės , kaip aprašyta mano draugas .


Kiti šio autoriaus skelbimai

Kontaktai


Skelbimo galiojimas pasibaigęs.


  • Skelbimas įdėtas: 2013-04-13
  • Galioja: iki 2013-06-12


Kiti skelbimai: ???
Į pradžią
 


© parduoda.info - Skelbiu nemokamai
Reklamuotis nemokamai